vrijdag 15 april 2011

DIY - gedroogde rozenkrans!



Deze do it yourself is heel simpel, je hebt de krans binnen minimaal 20 minuten klaar! Je kunt hem ophangen of op een schaal leggen ,that's up to you!

Benodigdheden:
- Groene (gedroogde) krans, deze krans kan van mos, groene blaadjes zijn of met takjes erbij, dat maakt niet zoveel uit, be creative!
- Gedroogde rozen
- Tillandsia
- Lijmpistool

Stap 1. Je begint met de verdeling van de roosjes over de krans, je kunt kiezen voor rozen allemaal in een kleur maar je kunt ook meerdere kleuren combineren.
Met een krans werk je altijd in een richting mee, zorg dat de rozen dus allemaal 1 kant opwijzen met de cirkel mee.
Zorg dat je de rozen goed verdeelt en niet alleen op de bovenkant van de krans rozen plakt, maar ook aan de buiten en binnenkant van de krans. Het enige wat je roosvrij mag laten is de achterkant van de krans!

Stap 2.Als je tevreden bent met de plaatsing van de rozen ga je deze vastzetten met het lijmpistool, laat het lijmpistool goed warm worden voor je er mee aan de slag gaat. Aan het steeltje van de roos doe je een bolletje lijm en zet je hem vast op de krans.

Stap 3.
Wanneer je alle rozen vastgelijmd hebt, pak je de tillandsia, dit zijn een soort grijze draden/slierten die je mooi als versiering om de roosjes kunt draperen.

KLAAR!
Eindresultaat:


Helaas heb ik geen foto's van tussendoor toen ik de krans aan het maken was, daar zal ik bij de volgende diy beter opletten.


song: Sex on fire - kings of leon

Geen opmerkingen:

Een reactie posten